Papirformater

Papirformatene i A-serien har som utgangspunkt et papirformat på 841 × 1189 mm, tilsvarende 1 m²

Les mer

Nei, fremtiden er ikke bare digital

Én av de viktigste fordelene med trykk er at det er fysisk. Veldig mange foretrekker å holde trykksaken, kjenne følelsen av den, bla i den. Ved å bruke forskjellige kvaliteter eller ferdiggjøringer kan man skape noe man ikke kan gjøre på skjerm. Papir taler til følelsene.

Les mer

Skilt og dekor

Skilt og dekor er visuell kommunikasjon. Det formidler et budskap, en profil, en verdi, en identitet. Det kan gjøres på mange måter, alt fra det helt enkle til store lysskilt.

Vi leverer alle mulige skiltløsninger på alle mulige materialer. Både plateskilter, utskårne bokstaver, lysskilter eller skilt av tre, og mye mer. Mulighetene er uendelige.

Ta kontakt for en prat så finner vi sammen frem til den beste løsningen.

Hva gjør egentlig en print broker?

Fordelene med å bruke oss er at du har en kontaktperson uavhengig av hvilket behov du har. Du slipper å forsøke og orientere deg i en bransje du ikke er kjent. Og du kan bruke tiden din på det du egentlig skal gjøre. I tillegg vil du kunne spare tid og penger ved at vi alltid produserer ting der det er mest hensiktsmessig, vi følger opp produksjonen til den er fremme hos mottaker og begrenser mulighetene for feilproduksjoner.

Les mer