Runestein, hva gjør vi?

Etter å ha vært kolleger i mange år valgte vi i 2015 å starte Runestein. Runestein er et rent grafisk produksjonsbyrå. Det vil si at vi ikke har noen egen maskinpark men kjøper all produksjon ute. Det gjør at vi kan være fleksible og i stedet for å selge det vi kan produsere så produserer vi det kundene trenger.

Vårt mål er å være den foretrukne partner for alt av grafisk produksjon. Hos Runestein skal alle kunder bli ivaretatt på samme måte. Liten som stor. Og vi skal sørge for at du som kunde får en opplevelse av trygghet, fleksibilitet og ikke minst høy kvalitet, uansett. Hoveddelen av kundene finner du allikevel blant reklame-, design, eventbyråer og bedrifter med egen markedsavdeling/person, både private og offentlige bedrifter.

Vi leverer alt fra tradisjonell trykking av brosjyrer, plakater, kataloger, bøker og alt annet på papir (eller annet materiale) til storformat, skilt, dekor, merchandise, messemateriell, spesialproduksjoner og mer eller mindre alt du kan forestille deg at du vil ha farge på. Vi har lang erfaring og vet hvem som er gode på hva. Fordelen for deg er at du trenger bare én kontaktperson uavhengig av hva du skal ha produsert. Du sparer tid, penger og ikke minst bekymringer på alt av produksjon av markedsførings- og informasjonsmateriell.

Så er det noe du lurer på så ta kontakt